Cikaga.Com Forum Index Cikaga.Com
Čikāgas latviešu mājas lapa

FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    AlbumAlbum    CalendarCalendar    RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ministra kungs!

Post new topic   Reply to topic    Cikaga.Com Forum Index -> Humors: latviešu un anģlu valodā
View previous topic :: View next topic  
Author Message
artis

PostPosted: Sun Apr 25, 2004 4:58 pm    Post subject: Ministra kungs! Reply with quote

Ministra kungs!

Vēršos pie Jums ar lūgumu palīdzēt.

Man ir 24 gadi. Apstākļu spiests, apprecējos ar 44 gadus vecu atraitni.
Viņai ir meita, kurai ir 25 gadi. Mans tēvs viņu apprecēja. Iznāk, ka mans tēvs ir manas meitas vīrs. Tādējādi mana meita ir mana pamāte, jo ir tēva sieva. Mums ar sievu piedzima dēls. Viņš kļuva par mana tēva sievas brāli un tēva brālēnu. Viņš kļuva arī par manu onkuli, jo ir pamātes brālis. Mans dēls ir mans onkulis! Mana tēva sieva arī laida pasaulē dēliņu. Viņš uzreiz kļuva par manu brāli, jo ir tēva dēls, un mans mazdēls, jo ir manas sievas meitas dēls. Iznāk, ka esmu savas sievas brālis, jo esmu sava dēla brālis. Galu galā iznāk, ka esmu pats sev vectēvs.

Tādēļ, ņemot augstākminēto vērā, Ministra kungs, lūdzu Jūs veikt nepieciešamos pasākumus, lai atbrīvotu mani no obligātā militārā dienesta, jo pēc likuma, iesaukt armijā tēvu, dēlu un vectēvu vienlaicīgi nedrīkst.

Ceru uz Jūsu izpratni un atbalstu šajā sarežģītajā situācijā!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic   Reply to topic    Cikaga.Com Forum Index -> Humors: latviešu un anģlu valodā All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot add events in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum